stuurgroep

Wij zijn de stuurgroep.

Hallo iedereen,
Ik ben Dorina en bijna 22 jaar oud. Ik begin dit jaar aan mijn master Handelsingenieur aan de UHasselt. Ik hou van muziek, diamond painting, op kamp gaan en van God. Daarom hoop ik dat we dit jaar met z’n allen God beter mogen leren kennen en we samen veel plezier mogen hebben. En dit jaar zal ik jullie voorzitter zijn!
Hopelijk tot snel! šŸ˜Š

Mijn naam is Jasper Pepermans. Mijn passie is koken. Daarom doe ik ook een jaaropleiding chocolatier-patissier op SyntraPXL. Ik zal de kringen begeleiden en de studies regelen als kringcoƶrdinator. En ik zal ook verantwoordelijk zijn over de eerste Ichtus TikTok account (@ichtus_hasselt). Volg ons daar ook zeker op!

Dag medestudent, mijn naam is Bram Truyens en ik studeer elektronica-ICT aan de PXL.

Het komende jaar zal ik mijn best moeten doen om er voor te zorgen dat al onze gekken ideeƫn financieel mogelijk zijn. Dus ik wens jullie al veel plezier en hopelijk tot snel.

hallo,

Mijn naam is Simcha, Ik ben 18 jaar oud. Ik studeer Fotografie in Genk verder hou ik van lezen, op kamp gaan en minecraft spelen. Dit jaar kan je elke week een berichtje op sociale media van mij verwachten. Ik heb alvast veel zin in dit nieuwe Ichtus jaar.

Hey hey, ik ben Louise en ik ben jullie studentwerker van Ichtus Vlaanderen.
Dit is mijn tweede jaar met Ichtus Hasselt en ik ben zo benieuwd hoe God dit jaar door jullie op de campussen in Limburg zullen werken .
Ik kom uit het Verenigd Koninkrijk waar ik Muziek heb gestudeerd aan de Universiteit van York. Nu heb ik mijn eigen gospel koor in Hasselt! Als je wilt de lekkerste koffie van Hasselt vinden, I’m your gal. Tot snel.