Ichtus Hasselt

Christelijke studentenvereniging

Stuurgroep

Ik ben Jeroen, 21 jaar. Ik studeer Groenmanagement aan de PXL en zit in mijn 3de jaar.
Vorig jaar ben ik lid geworden van Ichtus en dit academiejaar ben ik voorzitter van Ichtus Hasselt. Dit doe ik met veel plezier en enthousiasme maar ben zeker niet alleen.

Ik heb een fantastisch team naast mij staan en samen gaan we er een goed jaar van maken.

Ik ben Hanne, 20 jaar. Ik zit momenteel in mijn derde en laatste jaar Vroedkunde op de UCLL in Genk. Ik zit nu twee jaar in de Ichtusgroep en dit jaar ben ik samen met Syria verantwoordelijke voor alles rond evangelisatie. Ichtus is niet zomaar een studentengroep, het is een hechte vriendengroep! Kom zeker eens langs!

 

Ik ben Syria, 21 jaar. Ik zit in mijn eerste jaar sociaal werk op de PXL. Drie jaar geleden ben ik lid geworden van de Ichtusgroep. Dit jaar hebben Hanne en ik dus de taak van evangelisatie op ons genomen. We vinden het belangrijk om ook aan de buitenwereld te tonen wie God is!

Hallo, mijn naam is Andrea en ben 20 jaar oud. Ik studeer Biomedische Wetenschappen en zit momenteel in mijn derde jaar. Het is ook inmiddels mijn derde jaar bij Ichtus Hasselt en heb besloten om vanaf dit jaar de functie “communicatieverantwoordelijke” op mij te nemen. Mijn taak is om een vlotte communicatie tussen het bestuur en de leden te voorzien door o.a. de Ichtusactiviteiten op Facebook aan te kondigen.

 

 

16730747_10208741220509405_593449688_nIk ben Jens. 23 jaar oud. Ik zit in mijn derde jaar leerkracht lager onderwijs. Dit is mijn 4e jaar bij Ichtus Hasselt en heb dit jaar de functie van penningmeester.
Kom gerust eens langs als je interesse hebt!

 

Als laatste ben ik, Gijs er ook nog. Ik ben momenteel 22 jaar en laatstejaarsstudent Chemie aan de UCLL te Diepenbeek. Dit is mijn 2e jaar bij Ichtus en ik heb vorig jaar een aantal studies binnen Ichtus mogen geven en sinds dit jaar ben ik dan ook ‘kringenleider’ geworden. Ik verzorg dus de studies of geef anderen de mogelijkheid om eens een studie te geven.

Advertenties