Ichtus Hasselt

Christelijke studentenvereniging

Terug van weggeweest & een nieuw semester

Een reactie plaatsen

Normaal was het de bedoeling om regelmatig een blogbericht te posten om wat te vertellen over wat we allemaal in Ichtus Hasselt doen. Jammergenoeg is dit aspect ons een beetje uit het oog verloren. Een gewoonte die we graag opnieuw willen oppikken.

Sinds het laatste blogbericht, dat schaamtelijk genoeg dateert van de eerste Ichtusavond, is er natuurlijk al heel veel gebeurd. We hebben er al een hoop studies opzitten, hebben reeds een lezing gehad en konden elkaar beter leren kennen door de verschillende ontspanningsactiviteiten, die natuurlijk ook thuishoren binnen Ichtus!

Ook zijn er reeds 2 Ichtus-weekends gepasseerd, die we als enorm fijn en opbouwend hebben ervaren! We kregen niet enkel interessante lezingen en workshops voorgeschoteld, maar konden ook nieuwe mensen van verschillende Ichtusgroepen leren kennen!10646621_734290783315216_1413445508065949286_nVoor het komende semester staan er nog studies, ontspanning, een lezing, gebedsavonden en een praise-avond gepland. Het belooft dus nog een fijn halfjaar te worden!

Wil je graag meer info ontvangen over Ichtus Hasselt? Stuur dan een mail naar hasselt@ichtus.be om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo kom je meer te weten over wat we reeds hebben gedaan, wat we nog gaan doen en waar we graag gebed voor willen vragen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.